08.10.2023

Zadnje okupljanje u kvalifikacijama za Euro zakazano je za studeni. Naprije će Hrvastska igrati u Latvija a poslednja utakmica u kvalifikacija igre se protiv Armenije.

Kvalifikacije za Euro 2024 - Hrvatska reprezentacija
Kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj polako se bliže kraju. Posljednje su to dvije utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Zlatko Dalić objavio je popis igrača za utakmice u kojima će Hrvatska 18. studenog gostovati kod Latvije i 21. studenog dočekati Armeniju. Nikola Vlašić, Josip Brekalo, Borna Barišić, Petar Musa i Dion Drena Beljo završili su na pretpozivu a u reprezentaciju su se vratili Marko Pjaca, Ante Budimir, Luka Sučić i Marin Pongračić. Hrvatska do kraja kvalifikacija mora osvojiti više bodova od Walesa za izravan plasman na Europsko prvenstvo. Wales gostuje Armeniji i dočekuje Tursku koja je već osigurala plasman na prvenstvo.

Raspored Hrvatske u kvalifikacijama za Euro

Prve dvije pozicije osiguravaju plasman na Euro. Hrvatska do kraja kvalifikacija mora osvojiti više bodova od Walesa kako bi izborila izravan plasman na Europsko prvenstvo.
O P N I Golovi Bod
Latvija - Hrvatska(18. studenog u 18 sati, Riga - Nova TV)
Hrvatska - Armenija(21. studenog u 20.45, Zagreb - Nova TV)


Prijenose utakmica hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2024 pratite uživo na Nova TV.